Участничката във ВИП брадър Миглена Каканашева-Мегз избухна преди минути с нервен

...
Участничката във ВИП брадър Миглена Каканашева-Мегз избухна преди минути с нервен
Коментари Харесай

Кой ядоса Мегз, за да изригне в Инстаграм така: Рядко избухвам! Всички, които ме обвинявате в глупост, ви мисля за ограничени и меркантилни

Участничката във ВИП брадър Миглена Каканашева-Мегз избухна преди минути с нервозен пост в Инстаграм. Тя атакува хората, които й споделят, че безусловно всички бездомни кучета би трябвало да бъдат кастрирани, даже в някакъв миг да са живяли в домашни условия.

По-рано денем през днешния ден тя си разгласява фотография, на която е с дребни кученца, които счита да подари. Те са бебетата на четириногото, което осинови по време на присъединяване си във Вип Брадър. " Нямат порода. Който има доста обич за предоставяне и желае да се грижи за тях да ми написа на персонално известие ❤️ Ще ви кажа нещо доста значимо за изоставените кученца. Не е правилно, че нямат порода. Имат и тя ще се окаже най-важната на света за вас. Те ще станат копие на вашата лична “порода ", написа Каканашева.

Преди малко обаче, очевидно провокирана от мнения в обществените мрежи, тя си пусна нова фотография с кученцата и изригна с бурен пост.

Ето какво гласи той:

" Забранено ли е на стопаните на хъски, булдог, пумеран, пинчер и още стотици типове да развъждат домашните си любимци? За тях кастрацията наложителна ли е? Или тези типове имат по-голяма стойност тъй като имат порода?!
Размножават ги и ги подаряват и продават даже без проблем доколкото знам.... Мисля, че всички бъркате обстановката. Чули сте за кастрация и дай да кастрираме наред?! Кастрацията е наложителна за кучета, които са на улицата. Или за кучета, чиито потомство не желаете или не може да гледате или смятате да изоставите или умъртвите.... Моите кучета нямат нищо общо с това. Едното към този момент две години има дом, другото една. И поколението им е мечтано!! С какво моето куче е разнообразни от едно хъски, което ще бъде доста обикновено и признато от обществото да заплодите и след това да продадете или подарите кучетата? Нима е наложително тогава стопанина да си ги гледа самичък????? Да ви кажа ли къде е разликата - това е вашето тесногръдство и меркантилност. И живите същества делите на марки... и незабавно обиждате и отхвърляте всеки дръзнал да направи нещо друго!!! Рядко експлодирам - само че всички, които ме обвинявате в нелепост - непрекъснато, тъй като имам смелостта да пребивавам по личните си морални закони и не слугувам на основаните от вас рамки за “нормално ” и “ признато ” - Аз мисля същото за вас.... Мисля ви за глупави, лимитирани и меркантилни.... "

 
     Вижте тази обява в Instagram.         
Забранено ли е на стопаните на хъски, булдог, пумеран, пинчер и още стотици типове да развъждат домашните си любимци? За тях кастрацията наложителна ли е? Или тези типове имат по-голяма стойност тъй като имат порода?! Размножават ги и ги подаряват и продават даже без проблем доколкото знам.... Мисля, че всички бъркате обстановката. Чули сте за кастрация и дай да кастрираме наред?! Кастрацията е наложителна за кучета, които са на улицата. Или за кучета, чиито потомство не желаете или не може да гледате или смятате да изоставите или умъртвите.... Моите кучета нямат нищо общо с това. Едното към този момент две години има дом, другото една. И поколението им е мечтано!! С какво моето куче е разнообразни от едно хъски, което ще бъде доста обикновено и признато от обществото да заплодите и след това да продадете или подарите кучетата? Нима е наложително тогава стопанина да си ги гледа самичък????? Да ви кажа ли къде е разликата - това е вашето тесногръдство и меркантилност. И живите същества делите на марки... и незабавно обиждате и отхвърляте всеки дръзнал да направи нещо друго!!! Рядко експлодирам - само че всички, които ме обвинявате в нелепост - непрекъснато, тъй като имам смелостта да пребивавам по личните си морални закони и не слугувам на основаните от вас рамки за “нормално ” и “ признато ” - Аз мисля същото за вас.... Мисля ви за глупави, лимитирани и меркантилни....

Публикация, споделена от MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) на Окт 15, 2018 в 6:03 PDT

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР